تبلیغات
سیستم مدیریت کیفیت - ISO 9001 - ISO/TS شرکت مهندسی مشاور یاران مهر - مطالب دی 1386
منوی كاربری

این وبلاگ را صفحه خانگی خود كن !    به مدیر وبلاگ ایمیل بزنید !    این وبلاگ را به لیست علاقه مندی های خود اضافه كنید !

آدرس و شماره تماس:

نشانی: تهران - بزرگراه شهید گمنام - خیابان جهان آرا - کوچه زنجانی - پلاک 135 - واحد 4

کد پستی: 1438666981

تلفکس: 88026344-021

نظرسنجی
استاندارد ISO9001 بر روی کدامیک از شاخص های عملکردی سازمان تاثیر بیشتری دارد؟






صفحات وبلاگ

لینك به ما / لوگوی دوستان
لینك به ما


لوگوی دوستان

آمار وبلاگ
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

كل مطالب :

كل نظرات :

ایجاد صفحه : - ثانیه

 

برای ورود به وب سایت رسمی شرکت مشاوره یاران مهر اینجا كلیك كنید

(مرادیان) Tel: 09122178808   

معرفی نرم افزار QMS سوابق کاری شرکت معرفی شرکت
شنبه 15 دی 1386
5S - قسمت دوم

پاكیزه سازی :

پاكیزه سازی چیزی فراتر از پاكیزه نگهداشتن اشیاء است. پاكیزه سازی صرفا تمیز كردن اشیاء و كارهای خسته كننده همراه آن نیست، بلكه بایستی پاكیزه سازی را بعنوان نوعی بازرسی و بازبینی در نظر گرفت. پاكیزه سازی را بایستی بعنوان روشی برای حذف یك به یك علل مشكلات دانست.

مرحله اول  در پاكیزه سازی ، شناسایی و مبارزه و رویارویی با علل عمده مشكلات و آلودگی ها می باشد. برای شناسایی و مبارزه با علل آلودگی بایستی مراحل زیر را طی نمود.

ادامه مطلب
نوشته شده توسط ابوالفضل مرادیان ساعت 12:01 ب.ظ موضوع مطلب :‌ 5S ,

ویرایش شده در شنبه 18 اسفند 1386 و ساعت 10:03 ق.ظ

لینك ثابت | نظرات ()

یکشنبه 9 دی 1386
5S - قسمت اول

مقدمه :

همه ما در زندگی روزمره آداب و رسومی داریم كه با انجام آنها می كوشیم كیفیت بهتری به زندگی خود بدهیم.بعنوان مثال به دیگران سلام می كنیم،قبل از غذا دستانمان را می شوئیم و بعد از صرف هر وعده غذا ظرفها را می شوئیم، جای كارد و قاشق و چنگال را می دانیم،خانه را تمیز می كنیم،برای حفظ پاكیزگی از دستمال ،حوله،جارو و و سایل دیگر استفاده می كنیم،برای هدایت آب باران و برف از پشت بام به پائین از شیروانی و ناودان یهره می گیریم و خانه را تهویه و از بروز انواع پوسیدگی در اشیاء جلوگیری می كنیم.

شستن ظروف بلافاصله پس از صرف غذا و تمیز كردن اشیاء به مجرد كثیف شدن آنها،كاری آسان است ولی اگر آنها را بدون شسته شدن به حال خود رها كنیم،با خشك شدن و سخت شدن آلودگیهای موجودبر روی آنها دیگر پاكیزه كردنشان كار ساده ای نخواهد بود.

ما باید رعایت این گونه عادات نیكو را به محل كار خود نیز انتقال دهیم. S 5 در حقیقت مجموعه اصولی است كه با رعایت آنها می توانیم كارهای خود را با بهترین بازدهی انجام دهیم. S 5 بهبود و اصلاح وضعیت نگهداری از اشیاست بطوریكه مجبور نباشیم برای دسترسی به آنها وقت زیادی صرف كنیم،درست مانند دانستن جای قاشق و چنگال بهنگام نیاز. برای تولیدكنندگان،كارخانه سرمایه ای محسوب می شود و این سرمایه باید بنحوی باشد كه تولید كننده از داشتن آن به خود ببالد.به این معنی كه نه تنها محصول نهایی باید از كیفیت بالا و قیمتی پائین برخوردار باشد،بلكه در فرآیند تولید محصول یعنی در كارخانه نیز باید از برجسته ترین مدیریت و تكنولوژی بهره گرفت.

اگر ما به یك كارخانه تولید مواد غذایی برویم كه دارای محیطی كثیف باشد و یا گذارمان به كارخانه ای بیفتد كه ابزار دقیق می سازد،اما كف كارخانه كثیف و براده های فلزات با روغنهای ریخته شده بر كف كارخانه آمیخته باشد،دیگر ظاهر محصول نهایی ،ظاهر كاركنان و چربزبانی عامل فروش هم نخواهد توانست ما را به بستن قرارداد برای خرید محصول كارخانه ترغیب كند. كارخانه واقعیتی انكار ناپذیر است كه در قضاوت خود بیشتر به آن اهمیت می دهیم تا به وضعیت محصول نهایی. S 5 نیز با اعتقاد بر این واقعیت عمل می كند كه “ تاثیر اعمال بیشتر از گفتار است ” ، موثرترین راه برای انجام امور، توصیف وضعیت نهایی و مطلوب آنها نیست بلكه به جای اینكار باید به واقعیتها نظر انداخت و تغییرات را عملا در سطح كارخانه پدید آورد.دلایل بیشماری موید این مدعاست كه :

“‌  یك تصویر ، به هزاران واژه می ارزد. 

و

  دیدن ، همان باور كردن است. ”

مفهوم 5S   و اهداف آن :‌

عبارت 5S   از ابتدای 5 كلمه ژاپنی Seiri  (‌ساماندهی )‌،‌Seiton   ( نظم و ترتیب )‌،‌Seiso   ( پاكیزگی ) ، Seiketsu   (‌استاندارد سازی)  و Shitsuke  (‌انضباط )‌ گرفته شده است.

 

 

 

 

 

 

 برای مشاهده ادامه مقاله بر روی ادامه مطلب کلیک کنید

ادامه مطلب
نوشته شده توسط ابوالفضل مرادیان ساعت 01:12 ب.ظ موضوع مطلب :‌ 5S ,

ویرایش شده در شنبه 18 اسفند 1386 و ساعت 10:03 ق.ظ

لینك ثابت | نظرات ()